Trafic complet blocat pe strada Ștefan Mihăileanu din Constanța din cauza unei avarii RAJA

Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de pe strada Ștefan Mihăileanu, din Constanța, s-a impus restricționarea traficului auto, pe tronsonul cuprins de străzile Nicolae Iorga și Topraisar, în intervalul orar .8.30 -14.00.

Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații de pe strada Ștefan Mihăileanu, perimetrul delimitat de Bd. Mamaia și strada Nicolae Iorga, dar și cei de pe strada Mihai Viteazu, între strada Nicoale Iorga și Bd. Alexandru Lăpușneanu vor avea apă cu presiuni scăzute pe perioada desfășurării lucrării

UPDATE

Având în vedere debitul mare de apă al conductei avariate de pe strada Ștefan Mihăileanu din Municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă, astăzi – 11 ianuarie 2018, una dintre pompele din cadrul Stației de Pompare Călărași, astfel încât echipele de intervenție să poată efectua lucrarea în siguranță. Prin urmare, până în jurul orei 17. 30, nu vor avea potabilă la robinete abonații din zona delimitată de străzile: Călărași – Ion Lahovari – Nicolae Iorga – Ștefan Mihăileanu – Gheorghe Murea – I.G. Duca – Avram Iancu – Ferdinand – Traian – Piața Ovidiu – Mircea – Mamaia – Tomis – Călărași. Totodată, consumatorii din zona Peninsulară vor beneficia de apă cu presiuni scăzute până la remedierea avariei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.