Doliu
Doliu
Trei copii cu vârsta de 2, 3 și 6 ani au murit marți, 31 ianuarie 2022, într-un incendiu izbucnit în Sectorul 5 al Capitalei. Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a transmis că cei trei fraţi au murit din cauza intoxicaţiei cu fum.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, alarma a fost dată la ora 5.35. Apelul la 112 anunța un incendiu la o locuință de pe strada Surduc din Sectorul 5 al Capitalei.

„Primele echipaje de intervenăție ajunse la caz au constatat că incendiul era deja stins și că se manifestase la un pat. Au fost identificate 3 victime in camera respectiva, copii cu varstele de doi, trei și șase ani. S-au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire s-a constatat decesul acestora”, a anunțat ISU București-Ilfov.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Au actionat patru ambulante SMURD, trei autospeciale de stingere și un echipaj pentru descarcerare.

Din primele informații, se pare că mama micuților a improvizat o sursă de căldură pe care a așezat-o chiar lângă patul acestora pentru a-i încălzi, scrie Antena3. Acesta este și motivul pentru care focul a izbucnit și a mistuit doar patul în care cei trei copii dormeau.

Criminaliștii se află în acest moment la fața locului și încearcă să stabilească cu exactitate cauza care a dus la izbucnirea incendiului.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.