Arest
Arest
Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 38 de ani, au ajuns în spatele gratiilor pentru furturi și trafic de droguri de mare risc. Persoanele în cauză au fost încarcerate la Penitenciarul Poarta Albă.

La data de 9 noiembrie , polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 23 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de doi ani, două luni și 20 de zile de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

La data de 9 noiembrie , polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 38 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de cinci ani și două luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 9 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 37 de ani, pe numele căruia Judecătoria Dorohoi a emis un mandat de executare a pedepsei de un an și șase luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Persoanele în cauză au fost escortate și încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă.

Citește și:

Trei inculpați, printre care și un MINOR, reținuți de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de risc

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.