Bianca Fota, Denisa Fota și Anisia Croitoru
Bianca Fota, Denisa Fota și Anisia Croitoru

Echipa de baschet feminin a CSM Constanța a primit forțe proaspete. Este vorba despre gemenele Bianca și Denisa Fota, dar și de Anisia Croitoru, care vor juca pentru echipa constănțeană în acest sezon din Liga Națională de Baschet Feminin.

Campioane naționale cu 3×3 Constanța în sezonul 2022, gemenele Bianca și Denisa Fota au făcut parte din rosterul echipei noastre din 2021. Bianca a fost prezentă la echipa de senioare a României cu care a participat în calificările FIBA Women’s EuroBasket dar și componentă de bază a naționalei de senioare 3×3 timp în care Denisa Fota a reprezentat 3×3 Constanța în Campionatul Național și Cupa României 3×3. Bianca Fota și Denisa Fota rămân la Constanța și ne va fi greu să le deosebim fără numerele de pe maiou! Welcome to CSM Constanța, Bianca & Denisa!”, au trasmis reprezentanții CSM Constanța Baschet.

De asemenea, Anisia Croitoru este născută la data de 11 iulie 2003, are în palmares Cupa României și a făcut parte din lotul campioanei entitre în sezonul 2021-2022, ACS Sepsi-SIC Sf. Gheorghe.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Componentă a loturilor naționale de juniori ale României de la U16, Anisia este una dintre jucătoarele tinere pe care Constanța se va baza. Este campioană națională cu echipa de baschet 3×3 a Constanței în sezonul 2022 și una dintre jucătoarele pe care 3×3 România a mizat în campaniile Nations League, fiind prezentă la Constanța în cadrul 3×3 FIBA Nations League Final. Anisia Croitoru vine la Constanța și rămâne la Constanța pentru sezonul 2022/2023!”, se arată într-un comunicat al echipei de baschet constănțene.

Foto: Facebook

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.