Agresiune
Agresiune
Trei puștoaice de 14 și 15 ani s-au luat la bătaie și s-au înjurat, în urma unei dipute din afara școlii. Mama uneia dintre adolescente a trecut, întâmplător, prin zonă și a snopit-o pe fata de 14 ani.

Potrivit IPJ Galaţi, citat de Observatornews, miercuri în jurul orei 13.09, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe strada Costache Racoviţă, din municipiul Tecuci, ar fi avut loc o agresiune fizică între trei tinere, eleve din cadrul a două unităţi de învăţământ situate în imediata apropiere.

Din verificările preliminare, poliţiştii au stabilit că, în jurul orei 13.00, în timpul pauzei dintre orele de curs, mai mulţi elevi ar fi ieşit în afara celor două unităţi de învăţământ, care sunt situate pe strada Costache Racoviţă, ”în vederea socializării”, în zona unui bloc de locuinţe.

„În acest loc s-au întâlnit şi trei adolescente, două de 15 ani, eleve în clasa a IX-a şi una de 14 ani, elevă în clasa a VIII-a. Între cele trei eleve ar fi avut loc o discuţie în contradictoriu, în urma căreia s-ar fi agresat fizic şi şi-ar fi adresat cuvinte şi expresii vulgare. De asemenea, ulterior acestui incident, în zona respectivă a venit şi mama uneia dintre minore, o femeie de 38 de ani, care ar fi lovit-o cu palma în zona feţei de mai multe ori pe cea de 14 ani”, au transmis reprezentanţii IPJ Galaţi.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar cercetările vor fi continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest incident, precum şi gradul de participare al fiecărei persoane.

Foto: Pixabay.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.