Incendiu într-un bloc de garsoniere
Incendiu într-un bloc de garsoniere locuință
În urmă cu puțin timp, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea au intervenit pe strada Alunișului din municipiu pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112.

Trei echipaje de pompieri au răspuns apelului și s-au deplasat la locul solicitat cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Incendiul se manifesta într-un bloc de garsoniere cu un număr mare spații locative. Până la sosirea echipajelor de stingere, propagarea incendiului a fost limitată de vecini, iar la scurt timp acesta a fost lichidat în totalitate de către pompierii militari.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă pagubele materiale au fost limitate la câteva obiecte de mobilier și aparate electrocasnice (un frigider și un televizor).

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Incendiu într-un bloc de garsoniere
Incendiu într-un bloc de garsoniere locuință

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise. Mai exact, o candelă lăsată aprinsă pe frigider a cărei flacără a aprins materialele combustibile din apropiere (hârtii și diferite obiecte din plastic, transmite ISU „Delta”.

Foto: ISU „Delta”

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.