Nave
Nave
Publicitate
Clubul Sportiv Medgidia
Mihail Razvojaev, guvernatorul orașului Sevastopol, Crimea, a anunțat că astăzi, 31 iulie, statul major al Flotei Ruse la Marea Neagră (FRMN) a fost atacat, cel mai probabil cu o dronă, iar cinci persoane au fost rănite. Atacul vine chiar de Ziua Marinei Ruse. 

Astăzi de dimineață, naționaliștii ucraineni au decis să ne strice Ziua Marinei. În curtea sediului flotei a căzut un obiect neidentificat, iar conform datelor preliminare este vorba despre o dronă.

Cinci persoane au fost rănite, toate fiind angajați ai Statului major al FRMN. Toată lumea a primit ajutor și nu au fost înregistrate decese. FSB lucrează, circumstanțele sunt investigate”, a scris guvernatorul pe canalul său de Telegram.

De asemenea, toate festivitățile organizate cu ocazia Zilei Marinei Ruse au fost anulate, din motive de securitate. Totodată, cetățenilor li s-a comunicat să nu iasă din casă.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Este pentru prima dată când autorităţile ruse raportează un astfel de atac de la începutul ofensivei lor în Ucraina la 24 februarie.

UPDATE: 

Autoritățile ucrainene au negat faptul că Ucraina a atacat cu o dronă statul major al Flotei Ruse la Marea Neagră din Sevastopol, Crimea.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al administrației regionale din Odesa, Serghi Braciuk, a catalogat acuzațiile rusești drept o „provocare deliberată”.

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.