Poliția Română
Poliția Română
Astăzi, al doilea bărbat care a dispărut în râul Mureș, în urma tragediei de la Periam Port, a fost găsit mort, la o distanță de aproximativ un kilometru față de zona în care a fost găsit ieri, primul bărbat decedat, scrie Antena 3 CNN.

La o săptămână după ce barca s-a răsturnat pe râul Mureș, a fost găsit trupul neînsuflețit al unui alt bărbat, urmând ca acesta să fie identificat.

„Pe râul Mureș, în zona Vadul Vacii, în dreptul localității Igriș, a fost identificat trupul unei persoane adulte, de sex masculin”, a informat, astăzi, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș.

Amintim că, în data de 30 aprilie 2023, ISU „Banat” al județului Timiș a fost informat cu privire la producerea unui incident pe râul Mureș, în localitatea Periam Port. La sosirea pompierilor, a fost constatat faptul că, o barcă în care se aflau 12 persoane, respectiv 6 adulți și 6 copii, s-a răsturnat în râul Mureș.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Dintre acestea, 8 persoane au fost scoase din apă, 6 pe malul județului Arad și 2 pe malul județului Timiș.

Pentru un copil în vârstă de aproximativ 3 ani medicul de pe ambulanța SAJ a declarat decesul.

Unul dintre cei patru dispăruți după ce barca cu 12 persoane s-a răsturnat în Mureș a fost găsit mort vineri, iar doi copii sunt în continuare dispăruţi.

Sursa: www.antena3.ro

Foto: Facebook Poliția Capitalei

Citește și:

Mesaj SFÂȘIETOR al Alinei, tânără care și-a pierdut copilașul și soțul, înecați în Mureș: „Nu voi putea trăi niciodată fără ei”

(VIDEO) Un copil de 3 ani a MURIT, iar doi minori și doi adulți sunt dispăruți după ce s-au răsturnat cu barca

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.