Preot
Preot
Un preot în vârstă de 48 de ani, din Sibiu este acuzat că ar fi încercat să violeze o minoră de 14 ani. Fata a anunțat poliția că preotul Teofil Gârbacea forțat-o să întrețină relații sexuale cu acesta.

Preotul neagă acuzațiile, susținând că de fapt este victima unei răzbunări ce vine din partea soțului actualei sale prietene.

Fata de 14 ani este în grija unchiului său. Acesta povestește că abuzul ar fi avut loc în barul pe care preotul îl deține, în apropierea casei parohiale.

De asemenea, vestea s-a răspândit repede în comuna Iacobeni, din județul Sibiu. Localnicii s-au împărțit în două tabere.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Preotul Teofil Gârbacea se apără și susține că totul este o înscenare. Acesta este în plin proces de divorț.

Minora a fost supusă unei expertize medicale

Fata de 14 ani și Teofil Gârbacea au fost audiați de polițiști. Minora a fost supusă unei expertize medicale din care reiese că nu a întreținut raporturi intime recente.

„Pe 6 octombrie, la ora 18:41, prin apel 112, o minoră, în vârstă de 14 ani, din localitatea Iacobeni, a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, în seara de 2 octombrie, un bărbat, în vârstă de 48 de ani, ar fi forțat-o să întrețină raporturi sexuale.

Polițiștii sibieni au declanșat deîndată verificări, în prezent desfășurându-se o anchetă, în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință”, a transmis IPJ Sibiu.

Mitropolia Ardealului a anunțat, într-un comunicat de presă, că părintele Teofil este suspendat din data de 16 septembrie, pentru adulter.

În urma suspendării, acesta a demisionat, înaintând Mitropoliei cererea de retragere din funcția de preot, potrivit Antena3.ro.

Foto: Ilustrativ (arhivă)

Citește și:

După cazul preotului Visarion Alexa, BOR SCHIMBĂ modul în care se va desfășura Taina Spovedaniei

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.