Copil în spital
Copil în spital
Un băiețel de două luni a ajuns în stare gravă la Spitalul de Pediatrie din Ploiești, din cauza malnutriției severe, scrie Agerpres.ro.

Astfel, mai multe instituții, respectiv Poliția și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova au demarat verificări, după ce mama copilului a susținut că i-a fost refuzat accesul la servicii medicale în cadrul Spitalului Orășenesc Urlați.

Prefectura Prahova a informat, joi, că prefectul Virgiliu Daniel Nanu a emis un ordin prin care a dispus verificarea de către o comisie mixtă a situaţiei de fapt.

„În urma informaţiilor apărute în mass-media, cu privire la cazul copilului de la Urlaţi aflat într-o stare precară de sănătate, pentru care există suspiciunea că i-a fost refuzat accesul la servicii medicale în cadrul Spitalului Orăşenesc Urlaţi, vă aducem la cunoştinţă faptul că prefectul judeţului Prahova, Virgiliu Daniel Nanu, a emis un Ordin de Prefect prin care a dispus verificarea de către o comisie mixtă a situaţiei de fapt. Astfel, reprezentanţii Instituţiei Prefectului Judeţul Prahova, Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova, Direcţiei de Sănătate Publică, Inspectoratului Teritorial de Muncă şi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova verifică astăzi aspectele semnalate„, a transmis Prefectura Prahova, potrivit Agerpres.ro.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Copilul a ajuns la unitatea medicală în stop cardio-respirator, a fost resuscitat şi este internat la Terapie Intensivă. Totodată, cel mic a ajuns la spital în stop cardio-respirator, suferind de malnutriție severă și deshidratare severă, iar atunci când a ajuns la spital era în hipotermie, conform surselor Agerpres.

În aceste condiţii, au fost verificate camerele de luat vederi pentru intervalul orar 16:00-18:00, iar rezultatul acestor verificări arată că femeia nu a fost la spital, a explicat Elena Cișmaș, managerul spitalului de la Urlați.

În plus, aceasta nu figurează nici în registre, a mai precizat managerul spitalului de la Urlaţi.

Sursa: www.agerpres.ro

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.