Metoda accidentul
Metoda accidentul
Astăzi, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a propus judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Constanța luarea măsurii arestului preventiv, în cazul unui inculpat, cercetat pentru complicitate la înșelăciune, în formă continuată.

Inculpatul a fost complice la înșelăciuni în cadrul a două acte materiale.

La data de 02 noiembrie 2022, în jurul orei 00:30, la indicațiile unor apelanți dintr-un penitenciar inculpatul s-a deplasat la domiciliul unei persoane vătămate. Aceasta, indusă în eroare de prezentarea ca adevărată a unei fapte minicinoase a remis suma de 8.000 de lei, un pandantiv în formă de cruce și o verighetă. Victima a fost mințită că fiul său are nevoie de o intervenție chirurgicală.

Prejudiciul total a ajuns la suma de 10.000 de lei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, la aceeași dată, în jurul orei 03:00, la indicațiile apelanților, rămași neidentificați, până în prezent, inculpatul s-a deplasat la o altă persoană vătămată. Victima a remis suma de 71.800 de lei. Această sumă ar fi reprezentat costul unei intervenții chirurgicale, dar și transportul cu elicopterul SMURD din municipiul Constanța până în municipiul București.

Prejudiciul total a fost, în acest caz, în valoare de 71.800 de lei.

La data de 03 noiembrie 2022 judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea procurorului de caz, dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 03 noiembrie 2022 până la data de 02 decembrie 2022 inclusiv, a inculpatului.

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.