Arest
Arest
Duminică, 15 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 40 de ani, care se afla pe strada Castanilor din orașul Ovidiu, în dreptul imobilului în care locuiește fratele său.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că, în luna decembrie a anului 2022, instanța de judecată a emis un ordin de protecție, pentru 6 luni, împotriva bărbatului de 40 de ani, obligându-l să evacueze locuința și să păstreze o distanță de 100 de metri de domiciliu, cât și de fratele său.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și încălcarea, în fomă continuată (3 acte materiale), de către persoana împotriva căreia a fost emis ordinul de protecție, a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea arestării preventive pentru 30 de zile, aceasta fiind admisă.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Citește și:

Fetiţa de 2 ani bătută de mamă şi fraţi, luaţi de Protecţia Copilului. Dosar penal și ordin de protecție emis pe numele mamei

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.