Salvare persoană cu handicap
Salvare persoană cu handicap
Cu toții putem fi eroi! Această deviză a fost confirmată în cursul zilei de ieri, când un apel disperat la 112 anunța intenția unui bărbat aflat în scaun cu rotile de a-și pune capăt zilelor.

Bărbatul s-a aruncat în apa râului Argeș din zona barajului Mihăilești de pe raza județului Giurgiu.

La fața locului s-au deplasat de urgență trei tineri polițiști: Cristina, Ionuț și Mihai din cadrul Poliției Orașului Mihăilești, care au constatat că pe mal se afla doar un cărucior cu rotile, iar în apa râului un bărbat se zbătea intre viață și moarte.

Ionuț nu a stat pe gânduri și a intrat imediat după bărbatul în cauză, punându-și în pericol viața, iar cu ajutorul Cristinei și al lui Mihai au reușit să-l aducă la mal. Bărbatul le-a  povestit că a recurs la gestul său din cauza unor neînțelegeri avute cu partenera sa de viață.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Ulterior acesta a fost preluat de un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță fiind transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Datorită intervenției polițiștilor, bărbatul nu a reușit să-și ducă la îndeplinire gestul, în acest moment aflându-se în afara oricărui pericol.

Sursa foto: Sindicatul EUROPOL

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.