Indivizi reținuți
Indivizi reținuți
Ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului MedgidiaBiroul Investigații Criminale au identificat patru indivizi, bănuiți de comuniterea mai multor infracțiuni de furt, furt calificat și șantaj, comise în perioada 2021 – 2023, în Constanța și Medgidia.

Cei patru indivizi, respectiv un bărbat, în vârstă de 34 de ani și trei minori de 14 și 16 ani au săvârșit infracțiunile atât împreună, cât și separat.

Astfel, unul dintre minori, de 16 ani, este bănuit că ar fi comis, în perioada respectivă, opt infracțiuni de furt calificat, o infracțiune de furt, o infracțiune de șantaj și o infracțiune de tentativă la furt calificat. Minorul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Bărbatul de 34 de ani este bănuit că ar fi comis trei infracțiuni de furt calificat. Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Un alt minor, de 16 ani, este bănuit că ar fi comis două infracțiuni de furt calificat și o infracțiune de furt.

Prejudiciul total este de aproximativ 80.000 de lei. O parte din bunurile sustrase au fost recuperate și predate persoanelor vătămate.

Persoanele reținute vor fi prezentate, astăzi, instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE:

În urma cercetărilor efectuate, față de doi dintre indivizi, respectiv bărbatul în vârstă de 34 de ani și un minor, în vârstă de 16 ani, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.