Schimbarea sediului social
Schimbarea sediului social
În Monitorul Oficial al României a fost publicat recent hotărârea asociatului unic al Simai Technology SRL cu privire la schimbarea sediului social al firmei.

Asociatul unic al societății este Xia Jinhua, un cetățean chinez, născut în Republica China, domicilat în Republica China. Acesta are însă, reședința stabilită în Constanța.

Pașaportul acestuia a fost eliberat de Autoritățile din Shandong, China, la data de 26 iunie 2015 și este valabil până la data de 25 iunie 2025. Potrivit extrasului din Monitorul Oficial, permisul de ședere al acestuia, emis de IGI Constanța la data de 28 octombrie 2021 a expirat în urmă cu puțin timp, mai exact, la data de 27 octombrie 2022.

Xia Jinhua a hotărât schimbarea sediului social al Simai Technology SRL din municipiul Giurgiu, strada Grasse nr. 5 în municipiul București, sectorul 2 pe strada Delea Veche nr. 24.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Celelalte prevederi ale statutului firmei rămân neschimbate.

Simai Technology SRL
Simai Technology SRL

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat la data de 04 noiembrie 2022, Simai Technology SRL a fost fondată la data de 26 aprilie 2022.

Obiectul de activitate al firmei este „comerț cu ridicata nespecializat”, și anume „comerțul cu ridicata al diverselor produse fără nici o specializare.

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Un român cu domiciliul în Suedia și-a deschis o firmă de construcții în Limanu

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.