La data de 14 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au identificat un bărbat, de 32 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt în formă continuată și furt calificat.

La data de 29 martie a.c., acesta ar fi sustras mai multe produse alimentare, în valoare de aproximativ 200 de lei, dintr-un magazin din municipiul Constanța.

Ulterior, la data de 30 martie a.c., ar fi sustras un smartwatch, în valoare de 300 de lei, dintr-o societate comercială din municipiul Constanța.

La data de 11 aprilie a.c., bărbatul ar fi sustras un telefon mobil, în valoare de 2.400 de lei, dintr-o societate comercială din municipiul Constanța.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, la data de 11 mai a.c., ar fi sustras mai multe produse cosmetice, în valoare de 165 de lei, dintr-un magazin din municipiul Constanța.

Bărbatul a fost condus și încercerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Foto: Ilustrativ

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.