La data de 4 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia – Biroul Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 22 de ani, și un minor, de 17 ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt, furt calificat și complicitate la furt calificat.

La data de 4 mai a.c., aceștia ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de 27.000 de lei, din locuința persoanei vătămate, un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Medgidia.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că minorul, de 17 ani, ar mai fi comis o infracțiune de furt, în data de 10 aprilie a.c., când ar fi sustras portofelul persoanei vătămate, un bărbat, de 63 de ani.

În portofelul sustras se afla suma de 500 de lei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

La data de 4 mai a.c., minorul de 17 ani a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și furt calificat.

În aceeași zi, bărbatul de 22 de ani, a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de complicitate la furt calificat.

Ambele persoane au fost conduse și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propuneri corespunzătoare.

Sursa foto: ct.politiaromana.ro

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.