Comandor av. (rez.) Octavian Păun
Comandor av. (rez.) Octavian Păun
Comandor av. (rez.) Octavian Păun, pilot militar pe avioane supersonice de vânătoare și elicoptere și membru al filialei 1 SCMD Constanța, spune că opinia publică a fost „asmuțită”, gratuit, asupra celor din MApN, care ar beneficia de „pensii speciale” și, mai mult, aceștia sunt acuzați că nu ar fi plătit (contribuit) la asigurările sociale la stat.

“TOTAL FALS, intolerabil și fără justificare”, arată pensionarul MApN, într-un comunicat. “Dacă, cu un război crunt la granițe, aveți impresia că, printr-o lege sau OUG, va fi „războiul întregului popor”, vă înșelați enorm. Personal, după 36 de ani vechime în sistem (de caschetă), sunt adus în ipostaza de a fi umilit de această șleahtă de trădători naționali, în frunte cu președintele acestei țări care, periodic aduc modificări unei Legi Organice (L.223/2015), votată bicameral, promulgată de însuși „muntul” nostru președinte, publicată în M.O. dar, ce să vezi, „ciunțită” „la nevoie” cu OUG-uri (OUG 57, 59, 114) și mai nou, printr-o lege absurdă din „foamea de bani” (L4/2023) care prevede o impozitare progresivă.

Nu doresc a mai comenta dezinteresul acestor aleși față de întreg Sistemul Național de Apărare al României.

Personal vă jur, la fel cum am jurat și m-am aflat sub un legământ sacru atât timp cât am fost activ că dacă, pensia îmi va fi diminuată cu cel puțin 1 ban, voi face publică o declarație personală prin care, cu orice risc asumat (inclusiv Legea Marțială) prin care voi REFUZA prezentarea la arme!

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, îmi voi consilia unicul meu băiat, aflat într-o unitate de elită a Marinei Militare și a FOS, să-și dea demisia și să plece din această țară coruptă și plină de hoție, fără Constituție dar mai ales, așa cum un președinte al nației a afirmat… „un stat eșuat”.

Citește și:

(FOTO/VIDEO) Polițiștii, pensionarii militari și personalul contractual protestează în stradă: 300 de participanți sunt din Constanța

Mircea Dogaru, președintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate: „Nu au vrut un dialog social, le vom da un dialog stradal”

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.