Poliția de Frontieră
Poliția de Frontieră
Trei persoane depistate de polițiștii de frontieră la intrarea în țară conducând autoturisme fără a deține permis de conducere sau cu dreptul de a conduce suspendat.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, la intrarea în țară, în Punctele de Trecere a Frontierei Isaccea și Negru Vodă, trei persoane care conduceau autovehicule fără a poseda permis de conducere sau cu dreptul de a conduce suspendat.

* În data de 09.05.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere Frontierei Isaccea au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, un autoturism condus de către o persoană în vârstă de 48 de ani, care a prezentat o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere a cărei perioadă de valabilitate era expirată.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Tulcea, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu permisul de conducere suspendat.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

*În data de 10.05.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere Frontierei Isaccea au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, un autoturism condus de către o persoană în vârstă de 27 de ani, care nu deținea permis de conducere.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Tulcea, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unuiautovehicul de către o persoană fără a deține permis de conducere.

*În data de 09.05.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere Frontierei Negru Vodă au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, un autoturism condus de către o persoană în vârstă de 32 de ani, care a prezentat polițiștilor de frontieră un permis de conducere fantezist.

În urma verificărilor efectuate aceștia au constatat faptul că persoana în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Mangalia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a deține permis de conducere.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.