Percheziții DIICOT
Percheziții DIICOT
Ieri, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinți au dispus reținerea unui suspect și măsura controlului judiciar față de alți doi suspecți pentru trafic de droguri de risc și mare risc, dar și deținere de droguri de risc și mare risc, pentru consum propriu, fără drept.

În perioada noiembrie 2022 – aprilie 2023, suspecții au comercializat, în mod repetat, diverse cantități de droguri de mare risc (cocaină) şi de risc (canabis) consumatorilor din județul Mehedinţi.

Percheziții DIICOT
Percheziții DIICOT

„Au fost puse în aplicare şase mandate de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate sumele de 23.500 lei și 3.680 euro, 40 de grame de canabis şi 15 grame de substanță albă, 5 telefoane mobile, un DVR, 2 grindere, recipiente purtătoare de urme de materie vegetală sau substanță albă şi o arbaletă”, se arată în comunicatul transmis de DIICOT.

Percheziții DIICOT
Percheziții DIICOT

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mehedinți a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinţi.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și jandarmilor din cadrul grupărilor de jandarmi mobile din Craiova și Timișoara.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Se precizează că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Foto: www.diicot.ro

Citește și:

(VIDEO/FOTO) Dealeri din Mamaia, ARESTAȚI: Nenoroceau tinerii de la un festival cu ecstasy, cocaină și hașiș, vândute pe WhatsUp

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.