Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


Acasă Știrile zilei Un val de aer polar ajunge deasupra României. De când scad brusc...

Un val de aer polar ajunge deasupra României. De când scad brusc temperaturile

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis noi avertizări de schimbări climatice pentru teritoriul țării noastre. Meteorologii avertizează că asupra României se îndreaptă un val de aer polar care se va resimți în majoritatea zonelor ţării.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis noi avertizări de vreme rea. Meteorologii anunță că vremea se va răci brusc, iar scăderea valorilor termice va fi mai accentuată în zonele montane dar şi în estul, sudul și centrul țării.

Iarna îşi intră în drepturi pe teritoriul României şi din cauza vortexului polar care va străbate teritoriul ţării noastre.

Meteorologii Accuweather au schimbat prognoza şi anunță că vremea începe să se răcească, iar spre sfârșitul lunii, lapovița va da startul iernii.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Temperaturile vor scădea dramatic și frigul se va resimți în majoritatea zonelor, iar maximele nu vor mai depăși 15 grade Celsius.

Marți, 15 noiembrievalorile termice, fără variații semnificative față de intervalul precedent în cea mai mare parte a țării, vor fi în general apropiate de cele specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse ploi slabe în regiunile vestice și nord-vestice, dar local cu nebulozitate și pe spații mici cu ceață – în prima parte a zilei și noaptea – în zonele joase de relief. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 11 și 15 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între 0 și 8 grade Celsius.

De joi, meteorologii anunță că vremea se va răci treptat, iar scăderea valorilor termice va fi mai accentuată în estul, sudul și centrul țării. Temporar se vor semnala precipitații, pe arii mai extinse la începutul intervalului.
Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.