Spânzurătoare
Spânzurătoare
Nagy Ștefan, viceprimarul comunei clujene Suatu, care fusese dat dispărut în urmă cu două zile, a fost găsit decedat, într-o zonă de la marginea localității.

„Azi, în jurul orei 10,30, bărbatul de 49 de ani, din comuna Suatu, judeţul Cluj a fost găsit fără viaţă, spânzurat. Cadavrul acestuia a fost identificat în extravilanul localităţii Suatu, judeţul Cluj, în urma unor evaluări primare, fără semne vizibile de violenţă”, se arată într-o informare trimisă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj, potrivit Agerpres.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei, cercetările fiind continuate într-un dosar penal de ucidere din culp.

IPJ Cluj precizează că activităţile de căutare, coordonate de Serviciul de Investigaţii Criminale, au fost demarate la data de 13 ianuarie, fiind implicate în jur de 100 de persoane, atât localnici, cât şi poliţişti, jandarmi, voluntari din cadrul CERT, specialişti criminalişti şi echipaje canine din cadrul Serviciului de Ordine Publică şi Asociaţiei Câini de Salvare Transilvania.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Joi dimineaţă a venit la lucru, am discutat cu el, eu am fost la medic apoi. După-amiază a plecat acasă, am încercat să vorbesc cu el prin telefon, nu mi-a răspuns. Vineri dimineaţă nu a mai venit la seviciu, nu l-am mai văzut de atunci”, a spus primarul comunei Suatu, Szobo Mihaly.

Sursa: www.agerpres.ro

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.