USR Constanța
USR Constanța
În cadrul unei conferințe de presă de la sediul USR Constanța, deputatul Stelian Ion a anunțat lansarea, în mediul online, a unei petiții împotriva administrației lui Vergil Chițac.

Stelian Ion a declarat că: „Astăzi am inițiat și am pus la dispoziția cetățenilor o petiție online, care să le ofere posibilitatea să se răcorească, să îi arate lui Vergil Chițac că numărul celor nemulțumiți de administrația lui este foarte mare.

Unuii l-au votat crezând minciunile lui, alții l-au votat crezând, naiv, să va face ceva pentru Constanța. Înghițim tone de praf, zilnic, suntem acoperiți cu moloz, pierdem ore din viață în trafic, în fiecare zi. Vinovatul de fapt și de drept este Vergil Chițac.

Putem să îi arătăm nemulțumirea noastră, printr-un simplu clic. Haideți să îi arătăm că  nemulțumiții nu sunt o mână de politicieni clevetitori și niște ziariști care nu îl laudă. Petiția online este un instrument facil, îl puteți distribui la toți cunoscuții. Putem să îl trimitem pe Vergil Chițac acasă, la Eforie, să își mănânce, liniștit, pensia specială”.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Petiția poate fi accesată fie prin pagina USR, fie accesând linkul de mai jos:

https://shorturl.at/uJKY7

În cadrul conferinței de presă, consilierul județean Semiran Abdurefi a anunțat că a înaintat o sesizare Prefecturii Constanța cu privire la Inițiativa cetățenească de la Mangalia, care nu este pusă, ca Hotărâre de Consiliu Local, pe ordinea de zi de către administrația locală.

„USR Mangalia a reușit să strângă aproape 2.500 de semnături pentru salvarea Pădurii Comorova, singura pădure costieră din România. Primăria Mangalia nu a finalizat această inițiativă într-un HCL, așa cum a solicitat USR”, a spus Semiran Abdurefi, președintele USR Mangalia.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.