Ambasada Turciei, în colaborare cu TIAD (Asociația Oamenilor de Afaceri Turci din România) s-a mobilizat pentru a veni în întâmpinarea nevoilor celor afectați de cutremurul din sudul Turciei din data de 06.02.2023, prin strângerea de fonduri și obiecte de prim-ajutor, care vor fi donate direct Autorității pentru Mangamentul Dezastrelor Naturale (AFAD).

Într-o postare pe Facebook, Ambasada Turciei arată că aceia ce doresc să sară în ajutorul poporului turc greu încercat de evenimentele din zilele recente, o pot face donând următoarele lucruri:

  • Haine de iarnă: paltoane, geci, pelerine de ploaie, ghete-cizme, pulovere, pantaloni, mănuși, fulare, eșarfe, căciuli, ciorapi, șosete, lenjerie de corp.
  • Alte articole: corturi, paturi de campanie, saltele (pentru cort), pilote, pături, saci de dormit, reşouri, radiatoare, lămpi pe gaz, butelii, termosuri, lantern, baterii externe, generatoare, cutii cu alimente (produse alimentare neperisabile – conserve), mâncare pentru bebeluși, scutece, produse de igienă și curățenie, produse de igienă feminine.

La Constanța intervalul orar de colectare este 10.00-17.00.

Punctul de colectare: Romtextil SA – Aurel Vlaicu, Nr:125, Constanța.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Contact: Selahattin Süsli 0743 064 813

Persoanele care doresc să contribuie financiar la eforturile de căutare și salvare ale Autorității pentru Managementul Dezastrelor Naturale (AFAD), pot dona fie în contul AFAD https://www.afad.gov.tr/depremkampanyasi2, fie în lei și euro prin intermediul Ambasadei, la conturile bancare enumerate mai jos.

Sumele colectate vor fi virate în conturile AFAD la intervale regulate.

Denumirea Beneficiarului: T.C. BUKRES BUYUKELCILIGI -YARDIM

Adresa Beneficiarului: CALEA DOROBANTILOR NR. 72, SECTOR 1, BUCURESTI.

Denumirea Băncii: GARANTI BBVA

Sucursala: DOROBANTI

SWIFT: UGBIROBU

Adresa Băncii: CALEA DOROBANTILOR NR. 111-131, SECTOR 1, BUCURESTI.

Cont IBAN (LEI/RON): RO95 UGBI 0000 0120 6851 9RON

Cont IBAN (EUR): RO88 UGBI 0000 0120 6852 0EUR

Ambasada Republicii Turcia la București își exprimă recunoștința față de cei interesați să contribuie la eforturile de a veni în sprijinul celor afectați.

(FOTO/VIDEO) Cutremur devastator la granița dintre Turcia și Siria: peste 100 de morți și sute de răniți. Italia a lansat o avertizare de tsunami

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.