Un bărbat de 47 de ani care lucra la hotelul Crișana din staţiunea Olimp, aflat în renovare, a murit astăzi, după ce a căzut de pe o schelă într-un ţăruş metalic. Cazul este considerat accident de muncă, fiind cercetat şi de ITM Constanţa. 

Potrivit poliţiştilor constănţeni, bărbatul lucra la un hotel aflat în renovare din staţiunea Olimp. El se afla pe o schelă, la o înălţime de aproximativ 4 metri, iar la un moment dat a căzut de acolo, trupul său fiind străpuns de un ţăruş metalic aflat pe sol.

La faţa locului s-au deplasat cadrele medicale de la Ambulanţa din Constanţa, dar acestea nu au putut decât să constate decesul bărbatului.

Cazul este cercetat acum de poliţiştii constănţeni şi de asemenea de o echipă a Inspectoratului Teritorial de Muncă, aceasta urmând să verifice condiţiile de angajare si cele în care lucra victima.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

UPDATE:

La data de 3 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Neptun au fost sesizați, printr-un apel la 112, că pe raza stațiunii Olimp, în apropierea unei anexe a unei unități hoteliere, un bărbat ar fi suferit un accident de muncă.

Ajunși la fața locului, polițiștii constănțeni, alături de echipaje de la ambulanță și SMURD, au constatat că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 47 ani, domiciliat într-o localitate din județul Călărași.

Ulterior, cadrele medicale au declarat decesul persoanei în cauză. Corpul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului municipal Mangalia pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Polițiștii constănțeni continuă cercetările.


Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.