Droguri
Droguri
Un bărbat de 37 de ani a fost reținut în urma unei acțiuni realizate de polițiștii constănțeni. Acesta a fost prins în flagrant în municipiul Constanța în timp ce vindea substanțe psihoactive. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi, 16 septembrie, urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Din investigațiile efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 37 de ani, ar fi urmat să se deplaseze de la domiciliul din municipiul București, în județul Constanța, unde ar fi intenționat să vândă droguri de risc și mare risc, în cadrul unui festival de muzică electronică.

În cursul zilei de ieri, 15 septembrie, polițiștii de combatere a criminalității organizate l-au depistat, în flagrant delict, în municipiul Constanța, pe bărbatul în cauză, în timp ce ar fi vândut 72,66 de grame de cannabis și 42,85 de grame de psilocine (ciuperci halucinogene).

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța a dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Astăzi, instanța de judecată urmează să fie sesizată, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Foto/Video: IPJ Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.