Un copil a fost lăsat singur într-o mașină, parcată în fața unui supermarket din România, pe întuneric.

Panicat, copilul a început să plângă și să agite.

Un cetățean a văzut ce se întâmplă și a filmat scena, iar imaginile le-a postat pe un grup de Facebook dedicat șoferilor.

”Dacă ești pe grup, vino că îți plânge fetița”, este mesajul care însoțește filmarea postată pe InfoTrafic Prahova.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Postarea a stârnit o adevărat dispută între internauți, indignați de inconștiența părinților. Unii îl criticau pe cel care a filmat, cerându-i să anunțe mai degrabă poliția sau să se apropie de mașină și să încerce să calmeze copilul până la întoarcerea părinților.

Alții și-au arătat nemulțumirea față de atitudinea părinților.

O persoană care susține că a fost martoră la întâmplare a precizat că fetița era însoțită de ambii părinți care au lăsat-o o perioadă singură în mașină, în parcare, pentru că au avut treabă la un centru pentru pariuri din apropiere.

”Eram cu gardianul de la Mega Image din Potigrafu și tot de noi se luaseră, că ce facem lângă mașina lor. Era și tatăl fetiței, și mama. Ieșeau de la pariuri”, scrie un martor.

Alții care au văzut postarea au cerut adresa exactă a parcării și s-au oferit să sune personal la poliție.

UPDATE:

Polița Prahova caută părinții care și-au lăsat copilul închis noaptea în mașină, în parcarea unui supermarket.

Autoritățile au luat deja legătura cu paznicul magazinului, martor la incident. Copilul a fost lăsat singur în mașină deși era ora 21.00, iar afară era întuneric.

În urma apariției în spațiul public a unui clip video ce ilustrează un copil care se află singur într-o mașină în parcarea unui supermarket din comuna Potigrafu, compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privire la cele semnalate în spațiul public, astfel că polițiștii Secției de poliție rurală Puchenii Mari s-au sesizat din oficiu, deplasându-se în comuna Potigrafu, la sediul societății comerciale în cauză”, se arată într-un comunicat remis presei de Poliția Prahova.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că în seara zilei de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00 un agent de pază al unui supermarket din comuna Gorgota a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că într-un autoturism aflat în parcarea special amenajată, se află un copil singur, arată sursa citată.

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.