DIICOT
DIICOT
La data de 3 noiembrie 2022, procurorii DIICOT – Structura Centrală au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic intern de droguri de risc.

În cursul acestui an, inculpatul a cultivat canabis la o adresă din județul Argeș pentru a îl comercializa pe raza municipiului București.

La data de 03 noiembrie 2022, inculpatul a fost prins în flagrant după ce a vândut cantitatea de aproximativ două kilograme de canabis pentru 8.000 de euro.

Astăzi urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul B.C.C.O. Bucureşti – Serviciul Antidrog.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Biroul Tehnic și Criminalistica din cadrul D.I.I.C.O.T. Structura Centrală și Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Se precizează că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Foto: www.diicot.ro

Citește și:

Peste opt KILOGRAME de canabis ridicate de procurorii DIICOT, în urma unor percheziții. Inculpații au fost reținuți

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.