DIICOT
DIICOT
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța, au desfășurat o acțiune într-un dosar penal ce vizează introducerea în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc și mare risc.

Două persoane au fost reținute.

În cursul zilei de ieri, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța – Serviciul Antidrog au depistat, în flagrant delict, în municipiul Ploiești, județul Prahova, un bărbat, de 57 de ani și o femeie, de 56 de ani, în timp ce aveau, în autoturismul cu care se deplasau, un colet ce conținea 500 de grame de cocaină.

Totodată, asupra acestora au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 7,34 grame de cannabis și 3 telefoane mobile.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

28 de kilograme de canabis

La aceeași dată, au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești și municipiul București, la locuințele celor în cauză, fiind descoperite și ridicate 28 de kilograme de cannabis, 8.900 de lei, 150 de euro, o tabletă, 3 telefoane mobile, un cântar electronic ce conținea urme de THC, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz a dispus reținerea celor două persoane pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, de sprijinul B.C.C.O București și B.C.C.O. Ploiești, precum și al G.J.M. Ploiești și G.J.M. București.

Update:

Cele două persoane au fost arestate pentru 30 de zile.

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Citește și:

Cinci indivizi, arestați pentru trafic de droguri de mare risc

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.