ANAF fabrica clandestina de țigări
O fabrică ilegală de ţigări, dotată cu o linie completă de producţie, a fost descoperită de către inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, din cadrul ANAF, în localitatea Sudiţi din judeţul Buzău.

Fabrica funcţiona într-o hală care era dezafectată iar aici se produceau ţigarete contrafăcute sub mărcile Marlboro, Pall Mall şi Winston.

”Inspectorii antifraudă au identificat la faţa locului atât pachete cu ţigarete contrafăcute marca Marlboro gata de vânzare, cât şi materiale utilizate în fabricarea ilegală a ţigaretelor, precum cca 1000 kg tutun prelucrat, milioane de ambalaje de carton inscripţionate cu mărcile Marlboro, Winston şi Pall Mall, filtre pentru ţigarete şi alte materiale necesare contrafacerii ţigaretelor.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

țigări contrafăcute
țigări contrafăcute

Pentru alimentarea cu energie electrică a liniei clandestine de producţie a ţigaretelor era folosit un grup electrogen de mare capacitate”, se arată într-o informare transmisă astăzi de ANAF.

Fabrica a fost descoperită „în urma analizei de risc fiscal şi a monitorizării permanente a pieţei” de către inspectorii ANAF, precizează instituţia.

Inspectorii antifraudă fiscală au fost sesizat organele de cercetare penală din cadrul IPJ Buzãu, pentru continuarea verificărilor, conform atribuţiilor legale.

Citește și:

Guvernul: românii cu datorii mari la ANAF le pot plăti în rate, până în 2023

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.