Droguri
Droguri
11 percheziții domiciliare pe raza județului Brașov, într-o cauză având ca obiect comiterea infracțiunilor trafic de droguri de risc și de mare risc.

La data de 19.10.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov împreună polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov efectuează 11 percheziții domiciliare pe raza județului Brașov, într-o cauză având ca obiect comiterea infracțiunilor trafic de droguri de risc și de mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că, pe raza cartierului Noua din municipiul Brașov a acționat o grupare specializată în săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, membrii acesteia achiziționând droguri pe care le-au depozitat în locuința unuia dintre aceștia, și, ulterior, le-au distribuit consumatorilor de pe raza județului Brașov.

Acțiunea beneficiază de sprijinul ofițerilor de poliție din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, luptătorilor din cadrul S.A.S. Brașov, precum și al jandarmilor din cadrul G.J.M. Brașov și I.J.J. Brașov.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția de Operațiuni Speciale.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursa foto/video DIICOT

Citește și:

(VIDEO) DIICOT: Percheziții într-un dosar de spălare a banilor și contrabandă. 475 de bijuterii din aur, ascunse într-un autocar

Acțiuni de amploare ale DIICOT. Peste 300 de mandate de percheziție domiciliară și mai mult de 400 de mandate de aducere

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.