Euro
Euro
Ieri, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, lei și valută în valoare de aproximativ 50.000 de euro și documente contabile.

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, administrator al societății comerciale prejudiciate, a fost reținut.

Perchezițiile au fost efectuate în municipiul București și în județele Călărași și Ilfov, la sediul unei instituții publice, la locuințele unor persoane și la sediile, punctele de lucru ale societăților comerciale implicate în activitatea infracțională. În această cauză se efectuează cercetări pentru delapidare, în formă continuată, care are consecințe deosebit de grave.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Cinci persoane și-au însușit gestiunea unei societăți comerciale

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2018 – 2022, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, 5 persoane şi-ar fi însuşit din gestiunea unei societăți comerciale 15.520.918 lei (peste 3 milioane de euro), fără ca aceștia să fie folosiți în realizarea obiectului de activitate al societăţii sau reprezentând plăţi aferente unor operațiuni comerciale care nu s-ar fi derulat în realitate”, se arată în comunicatul transmis de Poliția Română.

Echipele participante la operaţiune au fost constituite din ofițeri și agenți de poliţie judiciară din cadrul I.G.P.R. – Direcţia de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de Institutul Național de Criminalistică și Serviciul pentru Intervenţii și Acţiuni Speciale.

Video: Youtube Poliția Română

Foto: Ilustrativ ( www.unsplash.com )

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.