Părintele Calistrat
Părintele Calistrat
Preotul Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vădiceni din județul Iași a fost înregistrat în timp ce lovea o femeie, în curtea bisercii, după slujbă.

Din materialul video se poate observa cum părintele Calistrat se duce către femeie și o lovește extrem de puternic, această pierzându-și echilibrul.

Acest incident s-a petrecut în cursul serii trecute. Poliția din Iași anchetează evenimentul, iar două femei au depus plângere împotriva preotului.

„La data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Iași au fost sesizați de către o femeie despre faptul că atât ea, cât și sora sa au fost agresate de către un bărbat, în timp ce se aflau la un lăcaș de cult. În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Sursa: www.stiripesurse.ro

Video: Facebook

Foto: Facebook

Citește și:

Șase victime au apărut în cazul preotului Visarion Alexa. Una dintre ele mărturisește cum acționa părintele

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


2 COMENTARII

  1. Asta e toată filmarea? M-aș mira că nu are nici început nici sfârșit. Aratati-ne toată filmarea să înțelegem și noi cu adevărat de ce și-a luat bucata tanti aia….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.