Oi pe A2
Oi pe A2
Poliţiştii au trebuit să dirijeze, astăzi, o turmă de oi ce a încurcat traficul, pe Autostrada Soarelui, la podul de la Cernavodă.

O filmare cu oi ce merg pe autostradă a stârnit reacţii intense pe internet.

Un utilizator Facebook a postat pe pagina sa un videoclip în care se pot observa mai multe maşini ce circulă cu o viteză foarte redusă din cauza unei turme de oi.

De asemenea, şi maşina poliţiei poate fi observată având semnalele luminoase pornite. Oamenii legii s-au aflat tot timpul în urma păstorului şi tumei sa de câteva zeci de oi, care mergeau pe autostradă, pe prima bandă.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

La un moment dat, din cauza maşinilor care au început să grăbească ritmul, oile s-au speriat şi au început să alerge, fără a-şi păstra rândul, cauzând şi mai mult haos pentru şoferi.

UPDATE: 

Astăzi, în jurul orei 7.30, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe Autostrada A2, în zona km 157-160 – pod Cernavodă, pe carosabil (prima bandă) a pătruns o turmă de ovine, însoțită de conducători.

Polițiștii prezenți la fața locului au asigurat siguranța traficului rutier, fără crearea de restricții totale. Astfel, animalele au fost îndepărtate de pe partea carosabilă în primul punct unde acest lucru a fost posibil (după pod).

Menționăm faptul că, pe parcursul activităților, nu au fost înregistrate evenimente.

Totodată, polițiștii au identificat persoanele în cauză ca fiind 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 63 de ani. Aceștia au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare totală de 10.005 lei, respectiv 3.335 de lei fiecare, pentru pătrunderea, în calitate de pieton, pe autostradă și pentru conducerea unei turme de animale pe autostradă.

De asemenea, facem precizarea că, în acest interval de timp, nu a fost înregistrat niciun apel la 112 prin care să se aducă la cunoștință situația prezentată.

Sursă video: Facebook

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.