Țigări de contrabandă
Țigări de contrabandă
Polițiștii de frontieră au descoperit în urma unui control, peste 384.000 de pachete de țigări, cu o valoare estimată de peste 1,5 milioane de euro, pentru care șoferul nu deținea documente de proveniență.

Controlul a fost efectuat la un autocamion care figura ca fiind încărcat cu produse de igienă personală.

Oamenii legii derulează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova față de șoferul mijlocului de transport.

„La data de 21.01.2023, în jurul orei 12.40,  în Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui ansamblu rutier, un cetățean bulgar, în vârstă de 51 de ani. Șoferul transporta, conform documentelor prezentate, produse de igienă personală, din Bulgaria în România.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Autocamionul
Autocamionul

În urma efectuării controlului amănunțit asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în compartimentul pentru marfă, în spatele paleților cu șervețele umede (metoda capac), mai multe baxuri ce conțineau 384.000 de pachete cu țigări, fără a avea aplicate marcaje fiscale”, se arată în comunicatul transmis de Poliția de Frontieră.

Țigări de contrabandă
Țigări de contrabandă

Țigările, în valoare totală de peste 1.500.000 de euro, respectiv 7.680.000 lei, cât și autocamionul au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor la sediul I.T.P.F. Giurgiu.

Sunt efectuate cercetări față de cetățeanul bulgar, sub coordonarea  Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, pentru încălcarea prevederilor Codului Vamal.

Foto/Video: www.politiadefrontiera.ro

Citește și:

(VIDEO) Țigări de peste 1,4 milioane de EURO, descoperite de polițiștii de frontieră, într-o remorcă frigorifică

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.