Consiliul de Administrație al Șantierului Naval Constanța SA convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor, în data de 20 decembrie 2022, de la ora 11:00.

Ședința se va desfășura la sediul societății, și anume în Constanța, Incinta Port nr. 1, pentru toți acționarii înregistrați în Registrul Acționarilor emis de Depozitarul Central SA la sfârșitul zilei de 08 decembrie 2022.

Ordinea de zi o puteți consulta mai jos:
  1. Alegerea a trei membri ai Consiliului de Administrație pentru ocuparea poziției de administrator, având în vedere expirarea mandatelor de administratori ai membrilor actuali al Consiliului de Administrație al Societății, la data de 30.12.2022. Durata mandatului membrilor Consiliului de Administrație va fi de de doi ani, respectiv în perioada 31.12.2022 – 30.12.2024.
  2.  Prezentarea și aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli și a programului de investiții pentru anul 2023.
  3. Împuternicirea Consiliului de Administrație de a aprobă modificări privind structura programului de investiții pe perioada exercițiului financiar 2023, în funcție de necesitățile societății și în limitele bugetului aprobat de către AGA și cu raportare în prima Adunare Generală a Acționarilor.
  4. Aprobarea datei de 19.01.2023 că fiind dată de înregistrare în funcție de care vor fi identificați actionarii asupra cărora se resfrang efectele hotărârii Adunării Generale Ordinare și aprobarea datei de 18.01.2023 ca ex-date.
  5. Împuternicireadoamnei Preda Minodora, Șef Oficiu Juridic-Acționariat să îndeplinească toate formalitățile de publicitate prevăzute în legislația în vigoare cu privire la hotărârea adunării generale ordinare a acționarilor precum și alte acte și operațiuni necesare în legătură cu acestea.
Șantierul Naval Constanța S.A.:

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat la data de 31 octombrie 2022, Șantierul Naval Constanța SA este clasat pe Locul 1 în Top Afaceri România, județul Constanța, domeniul 30: Fabricarea altor mijloace de transport.

Potrivit sursei menționate anterior, firma are trei asociați, persoane juridice, și anume Resource International SA, SIF Moldova SA, SIF III Transilvania SA. Administratorii firmei sunt Bosînceanu Dumitrița, Bosînceanu Andrei și Rusen Radu Cătălin.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Societatea are ca obiect de activitate „construcția de nave și structuri plutitoare”.

În anul 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 127.594.888 de lei și 860 de angajați.

Cifră de afaceri Șantierul Naval Constanța SA
Cifră de afaceri Șantierul Naval Constanța SA

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Ce decizii au luat membrii Consiliului de Administrație al Șantierului Naval Constanța. Vezi ce se întâmplă cu mandatele directorilor societății!

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.