Vreme frumoasă
Vreme frumoasă
Centrul Meteorologic Regional Dobrogea a emis prognoza meteo pentru următoarele zile în județele Constanța și Tulcea. Potrivit specialiștilor, vremea va fi rece vineri, cu temperaturi ce nu vor depăși 19 grade, urmând ca sâmbătă și duminică vremea să se încălzească, iar temperaturile să atingă și 25 de grade.
Prognoza meteorologică pentru intervalul 23 septembrie, ora 09.00 – 24 septembrie, ora 09.00

Vremea se va menține rece. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare îndeosebi în prima jumătate a intervalului, când izolat va ploua slab.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate ziua. Temperaturile maxime se vor situa între 17 și 19 grade, iar cele minime între 6 și 11 grade.

Prognoza meteorologică pentru intervalul 24 septembrie, ora 09.00 – 25 septembrie, ora 09.00

Vremea va fi în general frumoasă, dar răcoroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în deltă, ziua.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 21 de grade, iar cele minime între 6 și 13 grade.

Prognoza meteorologică pentru intervalul 25 septembrie, ora 09.00 – 26 septembrie, ora 09.00

Vremea se va încălzi și va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, în intensificare pe litoral și în deltă după-amiaza și noaptea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 25 grade, iar cele minime între 11 și 17 grade. Vor fi condiții de ceață.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.