Profesor
Persoanele care doresc să facă parte din echipa Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța și îndeplinesc condițiile necesare înscrierii la Concursul național de ocupare a posturilor didactice – sesiunea 2023, sunt invitate să se înscrie, luni, 15 mai 2023, în intervalul orar 10.00 – 15.00, la Palatul Copiilor Constanța, str. Soveja, nr. 17.

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța pune la dispoziție zeci de posturi vacante:

„În vederea ocupării tuturor posturilor vacante, inclusiv a celor 42 de posturi de profesor consilier școlar, cu care a fost suplimentat statul de funcții al CJRAE Constanța, vă punem la dispoziție informații utile în ceea ce privește înscrierea și desfășurarea concursului național de titularizare.

Concursul pentru ocuparea posturilor vacante /rezervate în învățământul preuniversitar este organizat de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Lista posturilor vacante/rezervate, de profesor în centre și cabinete de asistență psihopedagogică, care sunt disponibile pentru următoarele etape de mobilități, poate fi consultată pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Concursul pentru ocuparea acestor posturi constă în:

  1. Susținerea la clasă a unei activități de consiliere (inspecție specială la clasă)
  2. Probă scrisă (disciplina: consiliere psihopedagogică)

Pentru ocuparea posturilor didactice vacante/ rezervate de profesor în centre și cabinete de asistență psihopedagogică (profesor consilier școlar) din învățământul preuniversitar, se pot înscrie la concurs absolvenți cu diplomă ai învățământului superior, care au înscrisă/înscrise pe diplomă specializarea/ specializările corespunzătoare postului didactic de profesor în centre și cabinete de asistență psihopedagogică, în concordanță cu Centralizatorul (vezi Anexa la OME 3656/13.02.2023, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 181 din 3.03.2023, pag. 597 – 604).

Toate detaliile referitoare la cadrul metodologic, eligibilitate, lista posturilor didactice, etapele pe care le veți parcurge (înscriere, verificarea și avizarea dosarelor, validarea înscrierii, probele de concurs, ședințele de repartizare) se regăsesc AICI„, au scris reprezentanții Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Sursa foto: Pixabay.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.