Dan Diaconescu
Dan Diaconescu
Dan Diaconescu se va prezenta astăzi în fața judecătorilor pentru a fi audiat ca martor în dosarul de corupție al fostului edil al Sectorului 5, Marian Vanghelie. Tot azi, Diaconescu se va prezenta la Secția 1 Poliție, fiind sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de sex cu minore și folosirea prostituției infantile.

Potrivit Ziare.com, Curtea de Apel București ia în discuție joi un nou termen al dosarului în care Marian Vanghelie a fost condamnat pe fond la o pedeapsă de 11 ani și 8 luni pentru foloase necuvenite de 30 de milioane de euro. Dan Diaconescu se află pe lista martorilor a căror audiere a fost admisă de instanța de apel pe data de 02.06.2022, alături de alte 17 nume propuse de apărătorii lui Marian Vanghelie.

Dan Diaconescu ar trebui să dea detalii cu privire la același subiect, fiind citat și pentru data de 04.05.2023, dar fostul patron OTV nu a dat curs citației, așa că instanța l-a chemat și pentru termenul de joi, 11.05, ora 13.00. Dacă nu se prezintă nici de această dată, instanța are posibilitatea să îl amendeze și să îl citeze cu mandat de aducere.

Problema e că tot la ora 13.00 Dan Diaconescu trebuie să se prezinte la Secția 1 de Poliție pentru procedura de control judiciar pe care o are instituită în dosarul în care este acuzat de sex cu minore. Dacă nu se prezintă la ora stabilită, fostul patron OTV riscă să fie arestat.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.