Ziua Armatei Române - Cumpăna
Ziua Armatei Române - Cumpăna
Ca de fiecare dată, locuitorii comunei Cumpăna, în ajunul Praznicului Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, au onorat Armata României pentru eroismul și jerfele aduse, de-a lungul timpului.

De asemenea, au onorat Armata României și pentru idealurile noastre naționale: suveranitate, independență, unitate și indivizibilitate.

Ziua Armatei Române, a fost marcată de Primăria și Consiliul Local Cumpăna, prin manifestări. Au fost depuse coroane de flori la cele patru monumente de pe raza comunei Cumpăna. Acestea sunt dedicate eroilor din Primul și din al Doilea Război Mondial.

Festivitatea a început cu intonarea Imnului de Stat. Imediat după acest moment, a avut loc slujba religioasă, oficiată de preotul paroh al Bisericii Sfânta Parascheva, din Cumpăna, Ion Soare.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Jertfa celor care au pus dragostea de țară mai presus decât orice alt ideal nu va fi uitată niciodată, iar paginile istoriei scrise cu sângele eroilor vor fi citite, din generație în generație, cu respect și gratitudine.

La Mulți Ani Armatei Române!”, se arată în finalul mesajului postat pe Facebook-ul Primăria și Consiliul Local Cumpăna.

Foto: Facebook Primăria și Consiliul Local Cumpăna

Citește și:

Ziua Armatei Române, celebrată la Cumpăna. Singurul veteran al comunei nu a fost uitat de administrația locală

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.