Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au transmis astăzi o avertizare Cod Galben de viscol în estul Munteniei, sudul Moldovei și vestul țării, valabilă începând din această seară de la ora 20.00. 

Prima avertizare Cod Galben de viscol și ninsori moderate cantitativ vizează zonele de munte și este valabilă până duminică la ora 20.00 Vântul va avea intensificări cu rafale de 50 -70 de kilometri pe oră. În Carpații Meridionali și Occidentali se va depune un strat de zăpadă de 20 – 25 de centimetri.

A doua avertizare Cod Galben de intensificări ale vântului este valabilă până duminică dimineață la ora 6.00, în Banat, Crișana și vestul Transilvaniei. Vântul va sufla cu 50 – 70 de kilometri pe oră, iar în Transilvania rafalele se vor asocia, în anumite perioada, cu ninsori moderate cantitativ.

A treia avertizare Cod Galben de viscol și intensificări ale vântului vizează sudul Moldovei, estul Munteniei și Dobrogea, de astăzi de la ora 20.00 și până duminică la ora 20.00. Vântul va sufla cu până la 70 de kilometri pe oră, astfel că va spulbera zăpada.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Prima avertizare Cod Portocaliu de viscol puternic vizează zonele de peste 1.800 de metri altitudine din Carpații Meridionali, de astăzi de la ora 20.00 și până duminică la ora 20.00. Rafalele de vânt for atinge 100 de kilometri pe oră și vizibilitatea va fi foarte scăzută.

A doua avertizare Cod Portocaliu de intensificări ale vântului și viscol vizează litoralul țării, în ziua de duminică, între orele 2.00 și 20.00 Va ninge temporar, iar vântul va sufla cu până la 80 de kilometri pe oră.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.