Cristian Mihăilescu (PSD)
Cristian Mihăilescu (PSD)
Printre primii consilieri locali constănțeni care au transmis autorității locale declarația de avere aferentă anului 2022 este consilierul social-democrat Cristian Mihăilescu.

După cum arată documentul, pe parcursul anului 2022 el și-a sporit averea – și-a recuperat unele împrumuturi și a devenit pentru a treia oară tată.

Comparativ cu anul precedent 2021, consilierul local PSD, Cristian Mihăilescu, și-a sporit averea.

Pe parcursul anului 2022, împreună cu familia sa, a achiziționat bijuterii și bunuri de familie în valoare de 3.000 de euro, astfel că la acest moment totalul celor pe care le deține valorează 33.000 de euro.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Nu deține autoturisme și nici nu are conturi sau active bancare deschise pe numele său.

În schimb a împrumutat șase firme în care este acționar ori administrator, cu diverse sume consistente în cuantum total de 388.306, adică aproximativ 120.000 de euro.

Comparativ cu declarația aferentă anului 2021, în 2022 Cristian Mihăilescu și-a împrumutat cu 60.000 de euro mai mult societățile mai sus menționate.

Anul trecut, veniturile consilierului local Mihăilescu și a familiei sale au crescut.

El a încasat trei salarii de la firmele în care este acționar: de la SC FGK Fortune SRL a câștigat 39.500 de lei, de la SC Trinity SRL – 8.879 lei, iar de la SC Franc Estate Development SRL – 2.362 lei.

Totodată, din îndemnizația pe care o primește de la primărie, pentru activitatea de consilier local pe care o depune, Cristian Mihăilescu a mai câștigat suma de 12.990 de lei.

În 2022, trei firme pe care le-a împrumutat anterior i-au restituit banii: de la SC Franc Construct SRL a primit înapoi 31.500 de lei, de la SC Franc Estate Development SRL – 80.968 lei, iar de la SC Trinity SRL – 71.500 de lei.

Soția sa a câștigat de pe urma activității desfășurate în cadrul Oil Terminal SA, în calitate de șef compartiment, suma de 19.731 lei. De asemenea, ea a mai primit din îndemnizația de creștere a copilului suma de 41.040 de lei.

Cristian Mihăilescu a mai încasat și alocațiile celor doi copii ai săi – o fetiță și un băiat – 5.832 de lei, la care se adaugă alocația celui de-a treilea de 7.200 de lei.

Anul 2022 este anul în care Mihăilescu a devenit pentru a treia oară tată, o fetiță.

Afaceri imobiliare din zona Campusului Universitar din Constanța

El este cunoscut pentru proiectele imobiliare pe care le dezvoltă în zona Campusului Universitar din Constanța unde construiește pe bandă rulantă mai multe blocuri:

Imobilele care se construiesc în zona Campusului Universitar sunt derulate prin SC FRANC ESTATE DEVELOPMENT S.R.L. firmă în care este administrator împreună cu Barba Valentin și Barba Alexandru.

Societatea a fost înființată în anul 2008 și are sediul chiar într-unul din apartamentele deja predate din primele două blocuri construite în zona Campusului Universitar, pe Bulevardul Aurel Vlaicu 325 A, corp B, Et. 1 Ap. 1.

Potrivit listăfirme.ro, site consultat în data de 9 iunie 2023, firma care realizează proiectul are ca obiect de activitate „Dezvoltare (promovare) imobiliară” și îi are ca asociați două persoane juridice: A.B.V. ALVAL GENERAL SRL (66%) și F.G.K. FORTUNE SRL (34%).

Firma a raportat în 2022 o cifră de afaceri fabuloasă – 27.858.391 lei, dar și datorii pe măsură – 69.072.233 lei.

Până în iulie 2015, firma s-a numit VAL LOGISTIC CENTER SRL.

Cristian Mihăilescu este asociat în firmele SC Trinity SRL, SC F.G.K. Fortune SRL, SC MB VISTA INTERIORS SRL și în SC Hacienta Cafe SRL.

El deține calitatea de membru în Biroul Permanent Municipal al PSD Constanța și din 2022 este membru și în cadrul Consiliului Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Constanța.

Declarația de avere completă poate fi consultată în cele ce urmează, dar și pe site-ul Primăriei Constanța:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Firma consilierului local PSD, Cristian Mihăilescu, modifică proiectul din zona Campusului Universitar din Constanța

Afacerile consilierului local PSD, Cristian Mihăilescu, se extind. Vrea să construiască încă un bloc în Constanța

Cafenea, galerie expozițională și apartamente: Sterie Caradima cere acordul CJC pentru construirea imobilului cu funcțiune mixtă S+P+3E+4E, de pe bulevardul Tomis

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.