În curând, în curtea Spitalului Municipal din Medgidia va fi gata cel mai nou heliport din județul Constanța. Lucrarea este executată de SC Apollo Ecoterm SRL și Primăria Municipiului Medgidia, în colaborare cu CRH România. 

Heliportul Spitalului Medgidia era o lucrare de o importanță deosebită. Unitatea spitalicească deservește un sfert din populația județului Constanța, iar asigurarea unor condiții optime de aterizare și decolare a elicopterul SMURD, și nu numai, era mai mult decât necesară.

Societatea Consiliului Local, SC Apollo Ecoterm SRL este cea care vine cu forța de muncă necesară finalizării acestei lucrări în timpul stabilit, de 30 de zile. Lucrările au fost demarate săptămâna trecută, iar muncitorii au lucrat la foc continuu pentru a aduce lucrarea într-un stadiu cât mai avansat, având în vedere prognoza meteo din aceste zile care va încetini ritmul de lucru.

Viitorul heliport va fi amenajat pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați, în curtea interioară a Spitalului Municipal Medgidia, exact în locul în care și până acum ateriza elicopterul SMURD. „Locul era până acum la nivel de piatră, erau multe gropi și era dificil de desfășurat activitatea în aceste condiții. Chiar dacă noi, anul trecut, am asfaltat aleile care duceau la locul unde ateriza elicopterul. Acum venim și cu această platformă și cu o cale către o alee asfaltată care duce spre spital”, ne-a spus Constantin Sima, administratorul SC Apollo Ecoterm SRL.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În afara acestei lucrări, importante pentru bolnavii din zona Medgidiei, societatea Consiliului Local, chiar dacă se află în insolvență, își continuă activitățile delegate, la fel ca și până acum. Zona verde de la intrarea în municipiul Medgidia până în podul spre Valea Dacilor a fost cosită și igienizată cu ajutorul beneficiarilor de ajutor social, aflați tot în subordinea Apollo Ecoterm. Asta chiar dacă această lucrare ar fi trebuit să fie realizată de admnistratorii drumului județean DJ 381.

În continuare se lucrează la întreținerea spațiilor verzi, activități specifice sezonului. Recent au fost finalizate trotuarele din zona Casei de Cultură „I. N. Roman”, dar și cele din zona Primăriei Municipiului Medgidia și a ANAF-ului.

De asemenea, este pe ultima sută de metri lucrarea de reabilitare a gheneleor din municipiul Medgidia, lucrare dată de către Iridex celor de la Apollo Ecoterm. „În prezent suntem cu lucrarea pe final, zilele acestea s-a finalizat ghena de gunoi de pe Aleea Vâlcelelor și au mai rămas încă trei de reabilitat. Până la sfârșitul lunii predăm comanda”, a mai spus Sima.

Citește și:

Posturi vacante la Spitalul Municipal Medgidia. Care sunt condițiile de participare

Apollo Ecoterm își continuă activitățile delegate după intrarea în insolvență. Luna aceasta se finalizează contractul privind modernizarea ghenelor de gunoi

SC Apollo Ecoterm SRL a intrat în insolvență. Ce se întâmplă cu societatea Consiliului Local Medgidia

Aparatură nouă la Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal Medgidia donată de Salvați Copiii România

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.