Vergil Chițac
Vergil Chițac
Ordinea de zi a Consiliului Local Constanța care se va întruni în ședință în data de 26 mai 2023, de la ora 12:00 a fost suplimentată. Unul dintre proiectele de hotărâre adăugate se referă la eliberarea din funcția de viceprimar al municipiului Constanța alui Cocargeanu Florin-Daniel.

Asfel, funcția de viceprimar va fi vacantă.

În cadrul referatului de aprobare se regăsește argumentul privind voturile împotrivă sau abținerile de la vot ale lui Cocargeanu Florin-Daniel „în calitatea sa de Viceprimar la mai multe dintre proiectele de hotărâri inițiate de primarul municipiului Constanța care vizau soluționarea și gestionarea, treburilor publice în condițiile legii, în numele și interesul colectivității locale la nivelul cărora au fost aleși”.

Totodată, se menționează că Florin Cocargeanu ar fi încălcat prevederile art. 222 „Bună-credință și fidelitate”.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Bună-credință și fidelitate
Bună-credință și fidelitate

Amintim că, Florin Cocargeanu a fost ales în funcția de viceprimar în anul 2020, prin hotărârea Consiliului Local al Municipiului Constanța, întrunit în ședință în data de 9 noiembrie 2020.

În cele ce urmează puteți consulta integral proiectul de hotărâre:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab
OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Cum explică Florin Cocargeanu propunerea de eliberare din funcție: „Revocarea trebuia să fie legată de activitatea mea de viceprimar, NU de cea de consilier local”

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.