Spitalul de Boli Infecțioase Constanța
Spitalul de Boli Infecțioase Constanța
Autoritățile locale constănțene au încheiat pe 27 martie 2023, acordul contractual pentru achiziția publică de servicii de proiectare, execuție lucrări și dotări pentru obiectivul de investiții „Creare Spital Modular pentru Consolidarea Capacității Medicale a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, în Contextul COVID- 19”. Valoarea contractului este de 41.357.351,85 lei. 

Asocierea de firme care se va ocupa de crearea acestei unități spitalicești atât de necesară orașului Constanța este formată din SC Medicare Engineering SA din București – în calitate de lider al asocierii și MED Q Clinexpert SRL – din Pipera și Vici Evolution SRL din Corbeanca.

Durata totală a contractului este de șase luni, patru luni fiind alocate pentru realizarea efectivă a lucrărilor, două luni fiind alocate elaborării proiectului tehnic. Pentru obținerea autorizației de construcție asocierea de firme are la dispoziție 60 de zile.

Garanția de bună execuție este de 10% din prețul contractului.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Acordul încheiat poate fi consultat în cele ce urmează:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Citește și:

Începe pregătirea terenului pentru amplasarea viitorului spital modular din Constanța

(VIDEO) Vergil Chițac, primarul Constanței: „Ieri am semnat contractul de proiectare și execuție pentru Spitalul modular”

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.