Primăria Limanu
Primăria Limanu
Publicitate
Clubul Sportiv Medgidia
Primăria Limanu alocă anul acesta zeci de mii de euro pentru organizarea a cinci evenimente culturale. De organizarea acestora se ocupă aceeași firmă EVENT TIME MUSIC S.R.L. căreia autoritatea locală i-a dat toate cele cinci contracte prin achiziție directă. Toate evenimentele vor avea loc în localitatea 2 Mai, în incinta Căminului Cultural din localitate, un spațiu pe care cel mai probabil turiștii nu îl vor accesa, un eveniment în aer liber fiind mult mai atractiv și accesibil acestora pe timpul verii.

Achizițiile s-au făcut toate la începutul lunii iulie, în zilele de 1 și 4 iulie 2022.

Primul dintre contractele predate firmei vizează „Servicii pentru organizarea evenimentului „Festival de fotografie””, eveniment care se va organiza în perioada 20.08.2022 – 27.08.2022, în incinta Căminului Cultural din 2 Mai. Evenimentul va cuprinde expoziție de fotografii stradale, cursuri de fotografie și film. Organizarea evenimentul constă în asigurarea panourilor pentru expunerea de fotografii stradale. De asemenea, vor fi asigurate serviciile de cazare si masa a artistilor participanți, iar promovarea evenimentului se va face prin crearea de afișe, banere și flyere. De asemenea, potrivit descrierii achiziției, în contract este prevăzută și asigurarea resursei umane pentru buna desfășurare a evenimentului. Valoarea contractului este de 42.016 lei.

Cel de-al doilea contract vizează serviciile pentru organizare a evenimentului „Târg de carte, Folk și Poezie” un contract în valoare de 20.168 lei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Evenimentul se va desfășura în perioada 06.08.2022 – 12.08.2022, în incinta Căminului Cultural din localitatea 2 Mai.

La eveniment vor participa personalități locale, poeți și interpreți de muzică folk ce vor susține recitaluri în fiecare zi. Acest târg are ca scop un alt mod de interacțiune între carte și cititor, iar aceștia se vor putea întâlni cu oamenii din spatele editurilor, cu librari, scriitori, critici literari și artiști.  

Valoarea contractului include asigurarea următoarelor servicii: cazare, masă și transport a artiștilor. Promovarea evenimentului se va face prin crearea de afișe, flayere si benere. De asemenea, va fi asigurată resursa umană necesară organizării evenimentului, montarea si asigurarea standurilor pentru cărți. Achizitorul va stabili durata evenimentului, se mai arată în anunț. 

Cel de-al treilea eveniment predat de Primăria Limanu firmei EVENT TIME MUSIC S.R.L. se referă la organizarea unei expoziții de pictură cu tema „litoralul românesc”, contractul având o valoare de 9.244 lei. Evenimentul se derulează în perioada 13 iulie – 15 august 2022, expozitia urmând a fi deschisă publicului în fiecare zi de vineri până duminică, între orele 18.00 – 21.00.

Un al patrulea contract primit prin achiziție directă de aceeași firmă din Limanu vizează „Organizarea festivalului de Teatru si Film„, eveniment în cadrul căruia se vor juca piese de teatru și se vor realiza proiecții de film ale unor tineri creatori. Piesele de teatru se vor pune în scenă în incinta spațiului pus la dispoziție de către achizitor, iar proiecțiile de film se vor derula în aer liber. Pe lângă promovarea evenimentului, societatea care a tras biletul câștigător va pune la dispoziție toată resursă umană necesară derulării evenimentului în cele mai bune condiții, inclusiv se va ocupa de cazarea și masa artiștilor implicați. Evenimentul se va derula în perioada 17 – 23 iulie 2022 și va cuprinde atât piese de teatru, cât și proiecții de film, ateliere de teatru, master class-uri cu traineri experimentați, expoziții de afișe de teatru și film.

Valoarea contractului este de 66.387 lei.

Ultimul contract vizează organizarea unui festival de muzică jazz si blues, contract pentru care primăria Limanu a oferit suma de 114.280 lei.

Suma cuprinde și cazarea, masa si transportul artiștilor, dar și punerea la dispoziție a echipamentelor de sunet si lumini, scenotehnica si multimedia. 

În total, pentru cele cinci contracte, firma din Limanu, EVENT TIME MUSIC S.R.L. a primit suma de 252.095 lei, echivalentul a 50.419 euro.

Firma norocoasă a fost înființată în 2019 și are un singur acționar, care este și administratorul firmei Mihai Cociuban. Societatea are ca obiect „Activități suport pentru interpretarea artistică (spectacole)”, iar în 2020 și 2021 a avut zero angajați și nu a declarat cifre de afaceri.

EVENT TIME MUSIC SRL
EVENT TIME MUSIC SRL

Citește și:

Lista și valoarea contractelor: De trei ani, 1NGINEERING SRL e preferata Primăriei Negru Vodă și Primăriei Limanu la achizițiile directe

Un bărbat din județul Timiș vrea să construiască 33 de locuințe în comuna Limanu

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.