Ziua Comunei Lumina - 7 mai 2023
Ziua Comunei Lumina - 7 mai 2023
În acest week-end, autoritățile locale din Lumina au organizat o un eveniment dedicat împlinirii a 34 de ani de la înființarea comunei, pe data de 9 mai 1989.

Cu acest prilej, primarul comunei, Dumitru Chiru, a premiat nouă familii care au împlinit recent 50 de ani de căsătorie.

Pensionarii au primit din partea autorităților locale diplome și premii.

Ziua Comunei Lumina 2023
Ziua Comunei Lumina 2023

Pe scena amenajată în centrul comunei au fost invitați să urce și foștii primari ai comunei. Gheorghe Gămălan, primar al localității Valea Neagră în anul 1963 – 1966 și Ion Crăciun, primul primar post-decembrist, care a condus comuna în perioada 1990 – 2004.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Totodată, edilul a premiat-o pe multipla campioană de box Amalia Niță, originară din Lumina, și care a cucerit recent o medalie de aur la Campionatele Europene de box pentru tineret, competiție desfășurată în capitala Armeniei, Erevan.

La eveniment au fost prezenți și reprezentanți ai Organizației Județene PSD Constanța, președintele Felix Stroe, subprefectul Marilena Dragnea, deputatul Cristina Dumitrache, dar și primari PSD din județul Constanța.

Programul artistic desfășurat într-o frumoasă zi de duminică a început la ora 11:30 și a inclus reprezentații artistice a susținute de artiști locali și naționali.

Citește și:

(FOTO/VIDEO) Primăria Lumina a celebrat 100 de ani de la înființarea satului Oituz

Lumina: Proiectul privind extinderea sistemului de distribuție a gazelor naturale în satele Oituz și Sibioara, mai aproape de implementare

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.