Gaze
Gaze
Proiectul de extindere a sistemului de distributie gaze naturale în satele Oituz și Sibioara din comuna Lumina mai face un pas înainte. Recent, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a transmis solicitantului, Primăria Lumina că pentru proiectul nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Lungimea extinderii rețelei de distribuție a gazelor naturale va fi de 27.466 metri, iar numărul gospodăriilor ce urmează a fi conectate este de 836.

Finanțarea este de 28.222.330,05 lei și va fi asigurată, cea mai mare parte din bugetul Ministerului dezvoltării, lucrărilor publice și administrației. Autoritatea locală va suporta din bugetul său 880.094,64 lei.

Reamintim că în ședința Consiliului Local Lumina din luna martie 2021, consilierii locali au aprobat cererea de finanțare și devizul general aferent proiectului îentru finanțarea acestuia în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

(FOTO/VIDEO) Primăria Lumina a celebrat 100 de ani de la înființarea satului Oituz

Primăria Lumina a scos la licitație contractul de renovare a altei clădiri din incinta fostei Unității Militare

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.