Pistă de biciclete
Pistă de biciclete
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat, astăzi, suma de 336.856.652,07 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 386 de obiective de investiții realizate prin etapele I și II ale Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Printre acestea se numără trei obiective de investiții din județul Constanța, Ion Corvin, Poarta Albă și Crucea

Pentru localitatea Ion Corvin a fost decontată suma pentru „Dezvoltarea infrastructurii de transport verde – Piste de biciclete în localitățile Ion Corvin și Viile, comuna Ion Corvin prin Planul Național de Redresare și Reziliență, componenta 10 – Fondul local”. Valoarea proiectului este de 2.050.304,55 lei.

Totodată, a fost decontată cheltuiala pentru obiectivul privind înființarea pistelor de cicliști în comuna Poarta Albă. Valoarea totală a proiectului este de 1.556.474,05 lei.

De asemenea, pentru localitatea Crucea a fost decontată suma necesară înființării pistei de biciclete ce va fi amenajată în intravilanul și extravilanul localității. Valoarea totală a acestuia ajunge la suma de 2.195.407,53 lei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Proiecte - județul Constanța
Proiecte – județul Constanța

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, la nivel național au fost semnate 2.177 contracte de finanțare, în valoare totală de 16.687.206.002,71 de lei, a precizat ministrul.

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primăria Crucea a obținut finanțare pentru amenajarea unei piste de biciclete și a două stații de încărcare a vehiculelor electrice

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.