Primăria Medgidia a realizat în perioada 2 – 7 august 2018 o amplă acțiune de dezinsecție, pe întreg teritoriul municipiului și localitățile limitrofe, Valea Dacilor și Remus Opreanu.

Prin intermediul acestei activități s-a realizat combaterea dăunătorilor, ectoparaziților (căpușe, purici) și insectelor vectoare și de disconfort (țânțari, muște) prin stropire/pulverizare pe domeniul public, în zonele cu vegetație abundentă precum parcuri și spații verzi.

Campania de dezinsecție s-a desfășurat pe o suprafață de 700.000 mp și a fost realizată prin stropire cu atomizoare și utilaj de mare capacitate. Pentru acestă procedură au fost utilizate substanțe precum: Sanitox și K-otrine Profi SC250, concentrație 1-4%.

Pentru ca activitatea de dezinsecție să fie una eficientă, aceasta trebuie efectuată în mod unitar, pe raza teritorială a întregii localități, atât pe domeniul public, cât și pe cel privat.
În acest context, municipalitatea face apel către cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinsecție pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.

Citește și:

Începe cea de-a treia etapă de dezinsecție în Medgidia

S-a finalizat acțiunea de dezinsecție și deratizare la Medgidia

Au început acțiunile de deratizare și dezinsecție în municipiul Medgidia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.